مدلینگ

عکس مدلینگ

You are here: Home - عکس مدلینگ - آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ


آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

» برای این پست آموزش طرز تهیه  را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور ، این پست را دنبال کنید

4 نفر :

 ماهی قزل‌آلا : 1 عدد

 پیاز خرد شده : 1 لیوان

 گشنیز خرد شده : 1 لیوان

 سیر تازه خرد شده : نصف لیوان

 رب انار : 3 قاشق غذاخوری

گردو : 10 عدد

روغن کانولا : 3 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

آب‌لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران : به میزان دلخواه

:

* رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

* پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

* ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را

با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

آموزش کامل طرز تهیه

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

» برای این پست آموزش طرز تهیه  را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور ، این پست را دنبال کنید

4 نفر :

 ماهی قزل‌آلا : 1 عدد

 پیاز خرد شده : 1 لیوان

 گشنیز خرد شده : 1 لیوان

 سیر تازه خرد شده : نصف لیوان

 رب انار : 3 قاشق غذاخوری

گردو : 10 عدد

روغن کانولا : 3 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

آب‌لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران : به میزان دلخواه

:

* رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

* پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

* ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را

با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

آموزش کامل طرز تهیه

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

اسکای نیوز